文献
J-GLOBAL ID:201402281798638824
整理番号:14A0221229
種々のカルシウム起源によるアルカリ処理および押し出し調理したブルートウモロコシ(Zea mays L.)粉の構造的,機能的,温度的およびレオロジー的特性
Structural, functional, thermal and rheological properties of nixtamalised and extruded blue maize (Zea mays L.) flour with different calcium sources
著者 (8件):
SANCHEZ-MADRIGAL Miguel Angel
(Universidad Autonoma de Chihuahua, Chihuahua, MEX)
,
MELENDEZ-PIZARRO Carmen O.
(Universidad Autonoma de Chihuahua, Chihuahua, MEX)
,
MARTINEZ-BUSTOS Fernando
(Unidad Queretaro, Queretaro, MEX)
,
RUIZ-GUTIERREZ Martha G.
(Universidad Autonoma de Chihuahua, Chihuahua, MEX)
,
QUINTERO-RAMOS Armando
(Universidad Autonoma de Chihuahua, Chihuahua, MEX)
,
MARQUEZ-MELENDEZ Ruben
(Universidad Autonoma de Chihuahua, Chihuahua, MEX)
,
LARDIZABAL-GUTIERREZ Daniel
(Centro de Investigacion en Materiales Avanzados, Chihuahua, MEX)
,
CAMPOS-VENEGAS Karla
(Centro de Investigacion en Materiales Avanzados, Chihuahua, MEX)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
49
号:
2
ページ:
578-586
発行年:
2014年02月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)