文献
J-GLOBAL ID:201402281920549323
整理番号:14A1130132
食品中のレニン阻害物質:構造-機能の関係
Renin Inhibitors in Foodstruffs: Structure-Function Relationship
著者 (8件):
TAKAHASHI Saori
(Akita Res. Inst. Food and Brewing (ARIF), Akita, JPN)
,
GOTOH Takeshi
(Akita Univ., Akita, JPN)
,
HATA Keishi
(Akita Res. Inst. Food and Brewing (ARIF), Akita, JPN)
,
TOKIWANO Tetsuo
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
YOSHIZAWA Yuko
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
HIWATASHI Kazuyuki
(Akita Res. Inst. Food and Brewing (ARIF), Akita, JPN)
,
OGASAWARA Hironobu
(Akita Res. Inst. Food and Brewing (ARIF), Akita, JPN)
,
HORI Kazuyuki
(Akita Res. Inst. Food and Brewing (ARIF), Akita, JPN)
資料名:
生物高分子
(Journal of Biological Macromolecules)
巻:
14
号:
2
ページ:
71-84
発行年:
2014年09月01日
JST資料番号:
L4559A
ISSN:
1347-2194
CODEN:
JBM0A6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)