文献
J-GLOBAL ID:201402283729391968
整理番号:14A0466098
固定化酵素を用いた逐次処理によるエビの殻から新しく調製されたキトサッカリドの酸化防止,抗溶血およびDNA遮蔽潜在性
Appraisal of antioxidant, anti-hemolytic and DNA shielding potentialities of chitosaccharides produced innovatively from shrimp shell by sequential treatment with immobilized enzymes
著者 (7件):
HALDER Suman Kumar
,
JANA Arijit
,
DAS Arpan
,
PAUL Tanmay
,
DAS MOHAPATRA Pradeep Kumar
,
PATI Bikas Ranjan
,
MONDAL Keshab Chandra
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
158
ページ:
325-334
発行年:
2014年09月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)