文献
J-GLOBAL ID:201402285166870891
整理番号:14A0711471
マウス脳にニトロプルシドナトリウムのマイクロインジェクションによって誘導した酸化ストレスモデルに対する高度に生物活性作用のあるクルクミンの潜在的な保護効果
Potential protective effect of highly bioavailable curcumin on an oxidative stress model induced by microinjection of sodium nitroprusside in mice brain
著者 (8件):
NAZARI Qand Agha
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
TAKADA-TAKATORI Yuki
(Doshisha Women’s Coll., Kyoto, JPN)
,
HASHIMOTO Tadashi
(Theravalues Corp., Tokyo, JPN)
,
IMAIZUMI Atsushi
(Theravalues Corp., Tokyo, JPN)
,
IZUMI Yasuhiko
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
AKAIKE Akinori
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
AKAIKE Akinori
(Nagoya Univ., Nagoya, JPN)
,
KUME Toshiaki
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
5
号:
5
ページ:
984-989
発行年:
2014年05月
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)