文献
J-GLOBAL ID:201402289167100190
整理番号:14A1476569
Stevia rebaudiana Bertoni葉からの抗酸化化合物の緑色選択抽出のための細胞破壊技術の潜在性の評価
Evaluating the potential of cell disruption technologies for green selective extraction of antioxidant compounds from Stevia rebaudiana Bertoni leaves
著者 (3件):
BARBA Francisco J.
(Univ. de Valencia, Nutrition and Food Sci. Area, Avda. Vicent Andres Estelles s/n, 46100 Burjassot, ESP)
,
GRIMI Nabil
(Univ. de Technol. de Compiegne, Lab. Transformations Integrees de la Matiere Renouvelable (TIMR EA 4297), Centre de ...)
,
VOROBIEV Eugene
(Univ. de Technol. de Compiegne, Lab. Transformations Integrees de la Matiere Renouvelable (TIMR EA 4297), Centre de ...)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
149
ページ:
222-228
発行年:
2015年03月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)