文献
J-GLOBAL ID:201402291290032632
整理番号:14A0419191
希少糖で強化された加工食品のD-プシコース含量の減少
Decrease in the D-Psicose Content of Processed Foods Fortified with a Rare Sugar
著者 (4件):
OSHIMA Hisaka
(Kagawa Prefectural Industrial Technol. Center, Kagawa, JPN)
,
OZAKI Yuka
(Kagawa Prefectural Industrial Technol. Center, Kagawa, JPN)
,
KUTAKUBO Yuka
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
,
HAYAKAWA Shigeru
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
20
号:
2
ページ:
415-421
発行年:
2014年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)