文献
J-GLOBAL ID:201402294705720296
整理番号:14A0079129
缶およびプラスチックボトル詰め濃縮還元オレンジジュースの抗酸化活性に及ぼす保存温度の影響
Effect of Temperature on Antioxidant Activity of Reconstituted Orange Juice in Cans and Plastic Bottles during Storage
著者 (3件):
WENDAKOON Sumithra K.
(TOYO COLL. FOOD TECHNOL.)
,
KISO Mayu
(TOYO COLL. FOOD TECHNOL.)
,
SUEMATSU Shinichi
(TOYO COLL. FOOD TECHNOL.)
資料名:
東洋食品工業短期大学紀要
(Bulletin of Toyo College of Food Technology)
号:
2
ページ:
3-8
発行年:
2013年12月
JST資料番号:
L8448A
ISSN:
2186-7941
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)