文献
J-GLOBAL ID:201402299033176942
整理番号:14A1281172
可視赤外及び近赤外ハイパースペクトルイメージングならびにテクスチャー分析による生鮮及び凍結-解凍筋ポーク肉の区分け
Classification of fresh and frozen-thawed pork muscles using visible and near infrared hyperspectral imaging and textural analysis
著者 (5件):
PU Hongbin
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510641, CHN)
,
SUN Da-wen
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510641, CHN)
,
SUN Da-wen
(Food Refrigeration and Computerised Food Technol. (FRCFT), School of Biosystems Engineering, Univ. Coll. Dublin ...)
,
MA Ji
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510641, CHN)
,
CHENG Jun-hu
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510641, CHN)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
99
ページ:
81-88
発行年:
2015年01月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)