文献
J-GLOBAL ID:201502200286241067
整理番号:15A0392716
新規多機能性生体高分子としてのトラガカント結合リゾチームの産生及び特性
Production and properties of tragacanthin-conjugated lysozyme as a new multifunctional biopolymer
著者 (6件):
KOSHANI Roya
(Dep. of Food Sci. and Technol., Coll. of Agriculture, Shiraz Univ., Shiraz, IRN)
,
AMINLARI Mahmoud
(Dep. of Food Sci. and Technol., Coll. of Agriculture, Shiraz Univ., Shiraz, IRN)
,
AMINLARI Mahmoud
(Dep. of Biochemistry, School of Veterinary Medicine, Shiraz Univ., Shiraz, 71345, IRN)
,
NIAKOSARI Mehrdad
(Dep. of Food Sci. and Technol., Coll. of Agriculture, Shiraz Univ., Shiraz, IRN)
,
FARAHNAKY Asgar
(Dep. of Food Sci. and Technol., Coll. of Agriculture, Shiraz Univ., Shiraz, IRN)
,
MESBAHI Golamreza
(Dep. of Food Sci. and Technol., Coll. of Agriculture, Shiraz Univ., Shiraz, IRN)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
47
ページ:
69-78
発行年:
2015年05月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)