文献
J-GLOBAL ID:201502200674539567
整理番号:15A0977376
澱粉/ゼラチン系の,可食性フイルムと被膜材:フイルムの特性とRed Crimson種ブドウの冷蔵中の品質に及ぼす被膜処理の影響
Edible films and coatings based on starch/gelatin: Film properties and effect of coatings on quality of refrigerated Red Crimson grapes
著者 (6件):
FAKHOURI Farayde Matta
(Fac. of Engineering, Federal Univ. of Grande Dourados, BRA)
,
FAKHOURI Farayde Matta
(Dep. of Chemical Engineering, Campinas State Univ., BRA)
,
MARTELLI Silvia Maria
(Fac. of Engineering, Federal Univ. of Grande Dourados, BRA)
,
CAON Thiago
(Dep. of Pharmaceutical Sciences, Federal Univ. of Santa Catarina, BRA)
,
VELASCO Jose Ignacio
(Centre Catala del Plastic, Univ. Politecnica de Catalunya, ESP)
,
MEI Lucia Helena Innocentini
(Dep. of Chemical Engineering, Campinas State Univ., BRA)
資料名:
Postharvest Biology and Technology
(Postharvest Biology and Technology)
巻:
109
ページ:
57-64
発行年:
2015年11月
JST資料番号:
W1912A
ISSN:
0925-5214
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)