文献
J-GLOBAL ID:201502201842381431
整理番号:15A1052270
ミクロ藻類Haematococcus pluvialisからのアスタキサンチンとアスタキサンチンエステルの肝保護作用と酸化防止活性評価
Evaluation of hepatoprotective and antioxidant activity of astaxanthin and astaxanthin esters from microalga-Haematococcus pluvialis
著者 (6件):
RAO A. Ranga
(Central Food Technological Res. Inst., (Constituent Lab. of Council of Scientific and Industrial Research), Plant ...)
,
RAO A. Ranga
(Univ. of Malaya, Inst. of Ocean and Earth Sciences, 50603, Kuala Lumpur, Malaysia)
,
SARADA R.
(Central Food Technological Res. Inst., (Constituent Lab. of Council of Scientific and Industrial Research), Plant ...)
,
SHYLAJA M. D.
(Central Food Technological Res. Inst., (Constituent Lab. of Council of Scientific and Industrial Research) ...)
,
RAVISHANKAR G. A.
(Central Food Technological Res. Inst., (Constituent Lab. of Council of Scientific and Industrial Research), Plant ...)
,
RAVISHANKAR G. A.
(Dr.C.D.Sagar Center for Life Sciences, Dayananda Sagar Institutions, Shavige Malleshwara Hills, 5th Floor ...)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
52
号:
10
ページ:
6703-6710
発行年:
2015年10月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)