文献
J-GLOBAL ID:201502202019429441
整理番号:15A1062959
Viedma熟成:単一キラリティに達するための信頼できる結晶化法
Viedma ripening: a reliable crystallisation method to reach single chirality
著者 (5件):
SOEGUETOGLU Leyla-Cann
(Radboud Univ., Inst. for Molecules and Materials, Heyendaalseweg 135, 6525 AJ Nijmegen, The Netherlands. F. ...)
,
STEENDAM Rene R. E.
,
MEEKES Hugo
,
VLIEG Elias
,
RUTJES Floris P. J. T.
資料名:
Chemical Society Reviews
(Chemical Society Reviews)
巻:
44
号:
19
ページ:
6723-6732
発行年:
2015年10月07日
JST資料番号:
D0479B
ISSN:
0306-0012
CODEN:
CSRVBR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)