文献
J-GLOBAL ID:201502202348539592
整理番号:15A1034063
コーヒーにおける牛乳の蒸気泡立て:ビデオ分析および特徴抽出を用いる泡特性の評価
Steam-frothing of milk for coffee: Evaluation for foam properties using video analysis and feature extraction
著者 (8件):
MUENCHOW Morten
(Dep. of Food Sci., Fac. of Sci., Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30, DK-1958 Frederiksberg C, DNK)
,
MUENCHOW Morten
(CoffeeMind, Hansstedvej 35, 2500 Valby, DNK)
,
MUENCHOW Morten
(Europa 1989, Amagertorv 1, DK-1160 Copenhagen K, DNK)
,
MUENCHOW Morten
(The Speciality Coffee Assoc. of Europe, Bicknacre, Chelmsford, Essex CM3 4HF, GBR)
,
JORGENSEN Leif
(Naturmaelk Amba, Gerrebaekvej 24, DK-6360 Tinglev, DNK)
,
AMIGO Jose Manuel
(Dep. of Food Sci., Fac. of Sci., Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30, DK-1958 Frederiksberg C, DNK)
,
SORENSEN Klavs
(Dep. of Food Sci., Fac. of Sci., Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30, DK-1958 Frederiksberg C, DNK)
,
IPSEN Richard
(Dep. of Food Sci., Fac. of Sci., Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30, DK-1958 Frederiksberg C, DNK)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
51
ページ:
84-91
発行年:
2015年12月
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)