文献
J-GLOBAL ID:201502203207959110
整理番号:15A1169482
食品工業で通常利用される水溶性ガム溶液のレオロジーとモデル化
Rheology and modelling of aqueous gum solutions commonly used in the food industry
著者 (3件):
TORRES Maria D.
(Departamento de Enxenaria Quimica, Escola Tecnica Superior de Enxenaria, Universidade de Santiago de Compostela ...)
,
VAZQUEZ-VILA Maria J.
(Departamento de Enxenaria Quimica, Facultade de Ciencias, Universidade de Santiago de Compostela, Campus Lugo, 27002 ...)
,
PEREIRA-GONCALVEZ Gerardo
(Departamento de Enxenaria Quimica, Facultade de Ciencias, Universidade de Santiago de Compostela, Campus Lugo, 27002 ...)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
50
号:
11
ページ:
2436-2442
発行年:
2015年11月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)