文献
J-GLOBAL ID:201502203290345276
整理番号:15A1051605
リサイクル廃棄物を用いたトウガラシ中のカプサイシンとジヒドロカプサイシンの濃度上昇
Elevating concentrations of capsaicin and dihydrocapsaicin in hot peppers using recycled waste
著者 (1件):
ANTONIOUS George F.
(Kentucky State Univ., Kentucky, USA)
資料名:
Journal of Environmental Science and Health. Part B. Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes
(Journal of Environmental Science and Health. Part B. Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes)
巻:
50
号:
7/9
ページ:
523-532
発行年:
2015年09月
JST資料番号:
D0947A
ISSN:
0360-1234
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)