文献
J-GLOBAL ID:201502204023778487
整理番号:15A0585638
青ジソの葉から抽出した,新しいフラバノンとその他のフラボノイドによる,インターロイキン-1β処理した肝細胞における一酸化窒素生成の抑制
A new flavanone and other flavonoids from green perilla leaf extract inhibit nitric oxide production in interleukin 1β-treated hepatocytes
著者 (11件):
NAKAJIMA Ayaka
(Ritsumeikan Univ., Kusatsu, JPN)
,
YAMAMOTO Yuka
(Ritsumeikan Univ., Kusatsu, JPN)
,
YOSHINAKA Nao
(Ritsumeikan Univ., Kusatsu, JPN)
,
NAMBA Mayuri
(Ritsumeikan Univ., Kusatsu, JPN)
,
MATSUO Hirotaka
(Ritsumeikan Univ., Kusatsu, JPN)
,
OKUYAMA Tetsuya
(Ritsumeikan Univ., Kusatsu, JPN)
,
YOSHIGAI Emi
(Ritsumeikan Univ., Kusatsu, JPN)
,
OKUMURA Tadayoshi
(Ritsumeikan Univ., Kusatsu, JPN)
,
OKUMURA Tadayoshi
(Kansai Medical Univ., Hirakata, JPN)
,
NISHIZAWA Mikio
(Ritsumeikan Univ., Kusatsu, JPN)
,
IKEYA Yukinobu
(Ritsumeikan Univ., Kusatsu, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
79
号:
1
ページ:
138-146
発行年:
2015年01月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)