文献
J-GLOBAL ID:201502204415729760
整理番号:15A0984306
中国におけるカラメル色素,食酢及び飲料中の2-アセチル-4-テトラヒドロキシブチルイミダゾール及び4-メチルイミダゾール
2-Acetyl-4-tetrahydroxybutylimidazole and 4-methylimidazole in caramel colours, vinegar and beverages in China
著者 (7件):
WANG Liying
(Hebei Provincial Center for Disease Control and Prevention, Shijiazhuang, CHN)
,
REN Beibei
(Hebei Provincial Center for Disease Control and Prevention, Shijiazhuang, CHN)
,
LIU Yinping
(Hebei Provincial Center for Disease Control and Prevention, Shijiazhuang, CHN)
,
LU Yang
(Hebei Provincial Center for Disease Control and Prevention, Shijiazhuang, CHN)
,
CHANG Fengqi
(Hebei Provincial Center for Disease Control and Prevention, Shijiazhuang, CHN)
,
YANG Lixin
(Hebei Provincial Center for Disease Control and Prevention, Shijiazhuang, CHN)
,
YANG Lixin
(Peking Univ., Beijing, CHN)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part B: Surveillance
(Food Additives & Contaminants. Part B: Surveillance)
巻:
8
号:
3
ページ:
163-168
発行年:
2015年09月
JST資料番号:
W2245A
ISSN:
1939-3210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)