文献
J-GLOBAL ID:201502204512395281
整理番号:15A1379689
レビュー:等電点可溶化/沈殿法による筋肉食品副産物からの栄養補助食品素材としての蛋白質単離体回収
A review: Protein isolates recovered by isoelectric solubilization/precipitation processing from muscle food by-products as a component of nutraceutical foods
著者 (3件):
MATAK Kristen E.
(West Virginia Univ., Div. of Animal and Nutritional Sciences, P.O. Box 6108, Morgantown, WV 26506, USA)
,
TAHERGORABI Reza
(North Carolina Agricultural & Technical State Univ., 1601 E Market St., Greensboro, NC 27411, USA)
,
JACZYNSKI Jacek
(West Virginia Univ., Div. of Animal and Nutritional Sciences, P.O. Box 6108, Morgantown, WV 26506, USA)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
77
号:
P4
ページ:
697-703
発行年:
2015年11月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)