文献
J-GLOBAL ID:201502204528203799
整理番号:15A0230199
トレハロース蓄積は,酢酸に対するSaccharomyces cerevisiaeの耐性を高める
Trehalose accumulation enhances tolerance of Saccharomyces cerevisiae to acetic acid
著者 (6件):
YOSHIYAMA Yoko
(Res. Div. of Microbial Sciences, Kyoto Univ., Kitashirakawa Oiwake-Cho, Sakyo-ku, Kyoto 606-8502, JPN)
,
TANAKA Koichi
(Res. Div. of Microbial Sciences, Kyoto Univ., Kitashirakawa Oiwake-Cho, Sakyo-ku, Kyoto 606-8502, JPN)
,
YOSHIYAMA Kohei
(River Basin Res. Center, Gifu Univ., 1-1 Yanagido, Gifu 501-1193, JPN)
,
HIBI Makoto
(Industrial Microbiology, Kyoto Univ., Kitashirakawa Oiwake-Cho, Sakyo-ku, Kyoto 606-8502, JPN)
,
OGAWA Jun
(Div. of Applied Life Sciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ., Kitashirakawa Oiwake-Cho, Sakyo-ku ...)
,
SHIMA Jun
(Res. Div. of Microbial Sciences, Kyoto Univ., Kitashirakawa Oiwake-Cho, Sakyo-ku, Kyoto 606-8502, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
119
号:
2
ページ:
172-175
発行年:
2015年02月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)