文献
J-GLOBAL ID:201502204529064530
整理番号:15A1088542
全粒オオムギをオオムギ麦芽に加工することによる,高脂肪食摂取ラットにおける腸管微生物叢の調節
Modulation of gut microbiota in rats fed high-fat diets by processing whole-grain barley to barley malt
著者 (3件):
ZHONG Yadong
(Food for Health Sci. Centre, Lund Univ., Lund, SWE)
,
NYMAN Margareta
(Food for Health Sci. Centre, Lund Univ., Lund, SWE)
,
FAK Frida
(Food for Health Sci. Centre, Lund Univ., Lund, SWE)
資料名:
Molecular Nutrition & Food Research
(Molecular Nutrition & Food Research)
巻:
59
号:
10
ページ:
2066-2076
発行年:
2015年10月
JST資料番号:
H0535A
ISSN:
1613-4125
CODEN:
MNFRCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)