文献
J-GLOBAL ID:201502204574712674
整理番号:15A0940057
核磁気共鳴分光法を用いて架橋およびヒドロキシプロピル化したサツマイモ澱粉における置換基の水準と位置
Level and position of substituents in cross-linked and hydroxypropylated sweet potato starches using nuclear magnetic resonance spectroscopy
著者 (8件):
ZHAO Jianwei
(Wageningen Univ., Lab. of Food Chemistry, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, NLD)
,
ZHAO Jianwei
(Jiangnan Univ., School of Food Sci. and Technol., 214122 Wuxi, CHN)
,
CHEN Zhenghong
(AVEBE Food Innovation Centre, 9640 AA Veendam, NLD)
,
JIN Zhengyu
(Jiangnan Univ., School of Food Sci. and Technol., 214122 Wuxi, CHN)
,
DE Waard Pieter
(Wageningen NMR Centre, P.O. Box 8128, 6700 ET Wageningen, NLD)
,
BUWALDA Piet
(AVEBE Food Innovation Centre, 9640 AA Veendam, NLD)
,
GRUPPEN Harry
(Wageningen Univ., Lab. of Food Chemistry, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, NLD)
,
SCHOLS Henk A.
(Wageningen Univ., Lab. of Food Chemistry, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, NLD)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
131
ページ:
424-431
発行年:
2015年10月20日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)