文献
J-GLOBAL ID:201502204740821576
整理番号:15A1169486
全乳粉からのコレステロールの選択的分画:超臨界工程条件の最適化
Selective fractionation of cholesterol from whole milk powder: optimisation of supercritical process conditions
著者 (3件):
CHITRA Jayakumar
(Agricultural and Food Engineering Dep., Indian Inst. of Technol. Kharagpur, Kharagpur, 721302, IND)
,
DEB Shyamali
(Agricultural and Food Engineering Dep., Indian Inst. of Technol. Kharagpur, Kharagpur, 721302, IND)
,
MISHRA Hari N.
(Agricultural and Food Engineering Dep., Indian Inst. of Technol. Kharagpur, Kharagpur, 721302, IND)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
50
号:
11
ページ:
2467-2474
発行年:
2015年11月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)