文献
J-GLOBAL ID:201502204836330092
整理番号:15A0645774
in vitroでの胃腸管消化におけるイチゴ及びモモのヨーグルトのポリフェノール及びカロチノイドの安定性
Stability of polyphenols and carotenoids in strawberry and peach yoghurt throughout in vitro gastrointestinal digestion
著者 (2件):
OLIVEIRA Ana
(Centro de Biotecnologia e Quimica Fina - Laboratorio Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Universidade ...)
,
PINTADO Manuela
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
6
号:
5
ページ:
1611-1619
発行年:
2015年05月13日
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)