文献
J-GLOBAL ID:201502204894447749
整理番号:15A0535549
ファジー神経回路網で測定したスペクトルデータと画像特徴の加重組み合わせに基づくライチ果皮中のポリフェノールオキシダーゼ(PPO)活性のリアルタイム評価
Real-time evaluation of polyphenol oxidase (PPO) activity in lychee pericarp based on weighted combination of spectral data and image features as determined by fuzzy neural network
著者 (5件):
YANG Yi-Chao
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510641, CHN)
,
SUN Da-Wen
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510641, CHN)
,
SUN Da-Wen
(Food Refrigeration and Computerized Food Technol., Agriculture and Food Sci. Centre, Univ. Coll. Dublin, National ...)
,
WANG Nan-Nan
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510641, CHN)
,
XIE Anguo
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510641, CHN)
資料名:
Talanta
(Talanta)
巻:
139
ページ:
198-207
発行年:
2015年07月01日
JST資料番号:
E0324A
ISSN:
0039-9140
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)