文献
J-GLOBAL ID:201502204923160609
整理番号:15A1169338
固体脂質ナノ粒子中の芳香カプセル化のためのホット均質化プロセスの最適化
Hot homogenization process optimization for fragrance encapsulation in solid lipid nanoparticles
著者 (4件):
CORTIAL Angele
,
VOCANSON Marc
(Univ. de Lyon, F-69622, Lyon, France, Univ. Claude Bernard Lyon 1, ENS Lyon, INSERM U1111 - CNRS UMR5308, Centre de ...)
,
LOUBRY Estelle
(Univ. de Lyon, F-69622, Lyon, France, Univ. Claude Bernard Lyon 1, CNRS UMR 5007, Lab. d’Automatique et de Genie des ...)
,
BRIANCON Stephanie
(Univ. de Lyon, F-69622, Lyon, France, Univ. Claude Bernard Lyon 1, CNRS UMR 5007, Lab. d’Automatique et de Genie des ...)
資料名:
Flavour and Fragrance Journal
(Flavour and Fragrance Journal)
巻:
30
号:
6
ページ:
467-477
発行年:
2015年11月
JST資料番号:
D0041C
ISSN:
0882-5734
CODEN:
FFJOED
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)