文献
J-GLOBAL ID:201502204999945451
整理番号:15A0869207
可食性海藻マコンブ(Laminaria japonica L.)から抽出した精油の化学組成及び抗酸化活性と抗菌活性
Chemical Composition and Antioxidant and Antibacterial Activities of an Essential Oil Extracted from an Edible Seaweed, Laminaria japonica L.
著者 (3件):
PATRA Jayanta Kumar
(Yeungnam Univ., Gyeongbuk, KOR)
,
DAS Gitishree
(Yeungnam Univ., Gyeongbuk, KOR)
,
BAEK Kwang-Hyun
(Yeungnam Univ., Gyeongbuk, KOR)
資料名:
Molecules (Web)
(Molecules (Web))
巻:
20
号:
7
ページ:
12093-12113 (WEB ONLY)
発行年:
2015年07月
JST資料番号:
U7014A
ISSN:
1420-3049
CODEN:
MOLEFW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)