文献
J-GLOBAL ID:201502205003809749
整理番号:15A0513651
野生種と栽培種amadumbeの球茎からの澱粉のin vitro消化率と物理化学的性質
In vitro digestibility and some physicochemical properties of starch from wild and cultivated amadumbe corms
著者 (3件):
NAIDOO K.
(Dep. of Biotechnology and Food Technol., Durban Univ. of Technol., Durban, South Africa)
,
AMONSOU E.O.
(Dep. of Biotechnology and Food Technol., Durban Univ. of Technol., Durban, South Africa)
,
OYEYINKA S.A.
(Dep. of Biotechnology and Food Technol., Durban Univ. of Technol., Durban, South Africa)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
125
ページ:
9-15
発行年:
2015年07月10日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)