文献
J-GLOBAL ID:201502205714710398
整理番号:15A1349759
ブラックベリー(Rubus fruticosus L.)残留物由来の生物活性化合物の加圧液体抽出:従来式方法との比較
Pressurized liquid extraction of bioactive compounds from blackberry (Rubus fruticosus L.) residues: a comparison with conventional methods
著者 (4件):
MACHADO Ana Paula Da Fonseca
(Coll. of Food Engineering, Food Engineering Dep., UNICAMP, 13083-862 Campinas, SP, BRA)
,
PASQUEL-REATEGUI Jose Luis
(Coll. of Food Engineering, Food Engineering Dep., UNICAMP, 13083-862 Campinas, SP, BRA)
,
BARBERO Gerardo Fernandez
(Dep. of Analytical Chemistry, Fac. of Sciences, Univ. of Cadiz, Agrifood Campus of International Excellence (CeiA3) ...)
,
MARTINEZ Julian
(Coll. of Food Engineering, Food Engineering Dep., UNICAMP, 13083-862 Campinas, SP, BRA)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
77
号:
P3
ページ:
675-683
発行年:
2015年11月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)