文献
J-GLOBAL ID:201502207171191029
整理番号:15A1379522
ソバを栄養強化したコムギ全粒タッリャテッレ中のフェノール化合物へのオートクレーブ処理と加熱加工の影響
Effect of autoclaving and cooking on phenolic compounds in buckwheat-enriched whole wheat tagliatelle
著者 (5件):
JAMBREC Dubravka
(Inst. of Food Technol., Univ. of Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
,
SAKAC Marijana
(Inst. of Food Technol., Univ. of Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
,
MISAN Aleksandra
(Inst. of Food Technol., Univ. of Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
,
MANDIC Anamarija
(Inst. of Food Technol., Univ. of Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
,
PESTORIC Mladenka
(Inst. of Food Technol., Univ. of Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
66
ページ:
1-9
発行年:
2015年11月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)