文献
J-GLOBAL ID:201502207314522846
整理番号:15A1269520
アマゾンフルーツQuararibea cordataの果肉,果皮および種子抽出物の生物活性化合物およびROSおよびRNSに対する除去活性
Bioactive compounds and scavenging capacity of pulp, peel and seed extracts of the Amazonian fruit Quararibea cordata against ROS and RNS
著者 (5件):
BERTO Alessandra
(Postgraduate Program of Chemistry, State Univ. of Maringa (UEM), 87020-900 Maringa, Parana, BRA)
,
RIBEIRO Alessandra Braga
(UCIBIO-REQUIMTE, Dep. of Chemical Sciences, Fac. of Pharmacy, Univ. of Porto, (FFUP), 4050-313 Porto, PRT)
,
DE Souza Nilson Evelazio
(Postgraduate Program of Chemistry, State Univ. of Maringa (UEM), 87020-900 Maringa, Parana, BRA)
,
FERNANDES Eduarda
(UCIBIO-REQUIMTE, Dep. of Chemical Sciences, Fac. of Pharmacy, Univ. of Porto, (FFUP), 4050-313 Porto, PRT)
,
CHISTE Renan Campos
(UCIBIO-REQUIMTE, Dep. of Chemical Sciences, Fac. of Pharmacy, Univ. of Porto, (FFUP), 4050-313 Porto, PRT)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
77
号:
P2
ページ:
236-243
発行年:
2015年11月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)