文献
J-GLOBAL ID:201502208415135831
整理番号:15A1196825
食品におけるメタボロミクス研究に基づく高分解能質量スペクトル分析での進歩 - 総説
Advances in high-resolution mass spectrometry based on metabolomics studies for food - a review
著者 (4件):
RUBERT Josep
(Univ. Chemistry and Technol., Prague, CZE)
,
RUBERT Josep
(Univ. de Valencia, Burjassot, ESP)
,
ZACHARIASOVA Milena
(Univ. Chemistry and Technol., Prague, CZE)
,
HAJSLOVA Jana
(Univ. Chemistry and Technol., Prague, CZE)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
32
号:
10
ページ:
1685-1708
発行年:
2015年10月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)