文献
J-GLOBAL ID:201502208533097382
整理番号:15A0621916
2型糖尿病は食物抗酸化物質の利点を減衰する:異なるフリーラジカル捕捉能の証拠
Type 2 diabetes diminishes the benefits of dietary antioxidants: Evidence from the different free radical scavenging potential
著者 (4件):
CAO Hui
(Dep. of Chemistry, Central South Univ., Changsha 410083, CHN)
,
CAO Hui
(Inst. fuer Pharmazie und Lebensmittelchemie, Universitaet Wuerzburg, Am Hubland, 97074 Wuerzburg, DEU)
,
XIE Yixi
(Dep. of Chemistry, Central South Univ., Changsha 410083, CHN)
,
CHEN Xiaoqing
(Dep. of Chemistry, Central South Univ., Changsha 410083, CHN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
186
ページ:
106-112
発行年:
2015年11月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)