文献
J-GLOBAL ID:201502208802600240
整理番号:15A1368544
果実生産の十分に活用されていない副産物(Choerospondias axillarisの皮)からのポリフェノール類の分離及び特性化:解糖酵素に対するプロアントシアニジンの阻害活性
Separation and characterization of polyphenolics from underutilized byproducts of fruit production (Choerospondias axillaris peels): inhibitory activity of proanthocyanidins against glycolysis enzymes
著者 (7件):
LI Qian
(State Key Lab. of Food Sci. and Technol., Nanchang Univ., Nanchang 330047, Jiangxi, P.R. China. liti@ncu.edu.cn)
,
CHEN Jun
,
LI Ti
,
LIU Chengmei
,
ZHAI Yuxin
,
MCCLEMENTS David Julian
,
LIU Jiyan
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
6
号:
12
ページ:
3693-3701
発行年:
2015年12月02日
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)