文献
J-GLOBAL ID:201502208807257129
整理番号:15A1171990
アルファアミラーゼ処理はエンバク(Avena nuda L.)粉の抽出可能フェノール化合物と抗酸化力を増す
Alpha-amylase treatment increases extractable phenolics and antioxidant capacity of oat (Avena nuda L.) flour
著者 (4件):
CHEN Dongfang
(Coll. of Food Sci. and Engineering, Northwest A&F Univ., 28 Xinong Road, Yangling, Shaanxi Province 712100, CHN)
,
SHI Junling
(Key Lab. for Space Bioscience and Biotechnology, School of Life Sciences, Northwestern Polytechnical Univ., 127 ...)
,
HU Xinzhong
(Coll. of Food Engineering and Nutritional Sci., Shaanxi Normal Univ., Chang’an South Road 199, Xi’an, Shaanxi ...)
,
DU Shuangkui
(Coll. of Food Sci. and Engineering, Northwest A&F Univ., 28 Xinong Road, Yangling, Shaanxi Province 712100, CHN)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
65
ページ:
60-66
発行年:
2015年09月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)