文献
J-GLOBAL ID:201502209058506997
整理番号:15A1171994
黄色トウモロコシ,オオムギ及びコムギ粒のアリューロン層中のナイアシン同定へのLC-MS-MSの応用
Application of LC-MS-MS to identify niacin in aleurone layers of yellow corn, barley and wheat kernels
著者 (5件):
NDOLO V.U.
(Univ. of Manitoba, Dep. of Food Sci., Winnipeg, MB, R3T 2N2, CAN)
,
NDOLO V.U.
(Univ. of Malawi, Chancellor Coll., Dep. of Human Ecology, Fac. of Sci., P.O. Box 280, Zomba, Malawi)
,
FULCHER R.G.
(Univ. of Manitoba, Dep. of Food Sci., Winnipeg, MB, R3T 2N2, CAN)
,
BETA T.
(Univ. of Manitoba, Dep. of Food Sci., Winnipeg, MB, R3T 2N2, CAN)
,
BETA T.
(Univ. of Manitoba, Richardson Centre for Functional Foods & Nutraceuticals, Winnipeg, MB, R3T 2N2, CAN)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
65
ページ:
88-95
発行年:
2015年09月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)