文献
J-GLOBAL ID:201502209117392810
整理番号:15A1065783
新規で安価な生物活性化合物源としての食品副産物 Crataegus pinnatifida種子由来の抗酸化性かつ抗炎症性を有したリグナン
Food Byproducts as a New and Cheap Source of Bioactive Compounds: Lignans with Antioxidant and Anti-inflammatory Properties from Crataegus pinnatifida Seeds
著者 (8件):
HUANG Xiao-Xiao
(Shenyang Pharmaceutical Univ., Shenyang, CHN)
,
BAI Ming
(Shenyang Pharmaceutical Univ., Shenyang, CHN)
,
ZHOU Le
(Shenyang Pharmaceutical Univ., Shenyang, CHN)
,
LOU Li-Li
(Shenyang Pharmaceutical Univ., Shenyang, CHN)
,
LIU Qing-Bo
(Shenyang Pharmaceutical Univ., Shenyang, CHN)
,
ZHANG Yan
(Shenyang Pharmaceutical Univ., Shenyang, CHN)
,
LI Ling-Zhi
(Shenyang Pharmaceutical Univ., Shenyang, CHN)
,
SONG Shao-Jiang
(Shenyang Pharmaceutical Univ., Shenyang, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
63
号:
32
ページ:
7252-7260
発行年:
2015年08月19日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)