文献
J-GLOBAL ID:201502210010574484
整理番号:15A1360880
チキン脂肪の二段階ベース触媒エステル交換:パラメータ最適化
Two-step Base Catalyzed Transesterification of Chicken Fat: Optimization of Parameters
著者 (3件):
ALTIKRITI E. T.
(Tikrit Univ., Salahaldeen, IRQ)
,
FADHIL A. B.
(Univ. Mosul, Mosul, IRQ)
,
DHEYAB M. M.
(Univ. Mosul, Mosul, IRQ)
資料名:
Energy Sources, Part A: Recovery, Utilization, and Environmental Effects
(Energy Sources, Part A: Recovery, Utilization, and Environmental Effects)
巻:
37
号:
17-20
ページ:
1861-1866
発行年:
2015年09月
JST資料番号:
H0251B
ISSN:
1556-7036
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)