文献
J-GLOBAL ID:201502210017240921
整理番号:15A1052228
グルテンフリーパン品質最適化のための米粉,コーンスターチ,コムギ澱粉の混合処方
Mixture design of rice flour, maize starch and wheat starch for optimization of gluten free bread quality
著者 (4件):
MANCEBO Camino M.
(Univ. of Valladolid, Food Technol. Area, Coll. of Agricultural Engineering, 34004, Palencia, ESP)
,
MERINO Cristina
(Univ. of Valladolid, Food Technol. Area, Coll. of Agricultural Engineering, 34004, Palencia, ESP)
,
MARTINEZ Mario M.
(Univ. of Valladolid, Food Technol. Area, Coll. of Agricultural Engineering, 34004, Palencia, ESP)
,
GOMEZ Manuel
(Univ. of Valladolid, Food Technol. Area, Coll. of Agricultural Engineering, 34004, Palencia, ESP)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
52
号:
10
ページ:
6323-6333
発行年:
2015年10月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)