文献
J-GLOBAL ID:201502210350019204
整理番号:15A0417865
均一溶液および水性Triton X-100ミセル懸濁液中カプサイシンのラジカルスカベンジングの反応速度論
Kinetic Study of the Radical Scavenging of Capsaicin in Homogeneous Solutions and Aqueous Triton X-100 Micellar Suspensions
著者 (7件):
WATANABE Atsushi
(Dept. of Physiology, Biological Engineering & Medical Information Engineering, Fac. of Health Sciences, Kyorin Univ ...)
,
SENO Shin-ichiro
,
KOGURE Eiki
,
SEKI Kensuke
,
SAKAMOTO Takeshi
,
OKADA Youji
,
SHIMAZU Hideaki
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
80
号:
3
ページ:
C577-C583
発行年:
2015年03月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)