文献
J-GLOBAL ID:201502210913916160
整理番号:15A0765870
低水分含有食品の口内処理-Hutching and Lillford分解経路への進展
Oral Processing of Low Water Content Foods - A Development to Hutchings and Lillford’s Breakdown Path
著者 (3件):
HAWTHORNTHWAITE David
(Dep. of Applied Sciences and Health, Coventry Univ., Coventry, CV1 5FB, GBR)
,
RAMJAN Yaneez
(Dep. of Applied Sciences and Health, Coventry Univ., Coventry, CV1 5FB, GBR)
,
ROSENTHAL Andrew
(Dep. of Applied Sciences and Health, Coventry Univ., Coventry, CV1 5FB, GBR)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
46
号:
3
ページ:
212-218
発行年:
2015年06月
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)