文献
J-GLOBAL ID:201502211430868780
整理番号:15A0485586
貯蔵中のギリシャバージンオリーブ油の揮発性組成に起こる変化:油品種は安定性に影響する
Changes occurring in the volatile composition of Greek virgin olive oils during storage: Oil variety influences stability
著者 (2件):
KOTSIOU Kali
(Dep. of Chemistry, Section of Industrial and Food Chemistry, Univ. of Ioannina, Ioannina, GRC)
,
TASIOULA-MARGARI Maria
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
117
号:
4
ページ:
514-522
発行年:
2015年04月
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)