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文献
J-GLOBAL ID:201502211808042509   整理番号:15A0591508

PDOグラーナ・パダーノチーズ製造の間の乳の可溶性窒素画分における変化

Changes in the soluble nitrogen fraction of milk throughout PDO Grana Padano cheese-making
著者 (5件):
PELLEGRINO Luisa
(Dep. of Food, Environmental and Nutritional Sciences, Univ. of Milan, via Celoria 2, I-20133 Milan, ITA)
ROSI Veronica
(Dep. of Food, Environmental and Nutritional Sciences, Univ. of Milan, via Celoria 2, I-20133 Milan, ITA)
D’INCECCO Paolo
(Dep. of Food, Environmental and Nutritional Sciences, Univ. of Milan, via Celoria 2, I-20133 Milan, ITA)
STROPPA Angelo
(Consorzio di Tutela del Formaggio Grana Padano DOP, I-25010 San Martino d/Battaglia, BS, ITA)
HOGENBOOM John A.
(Dep. of Food, Environmental and Nutritional Sciences, Univ. of Milan, via Celoria 2, I-20133 Milan, ITA)

資料名:
International Dairy Journal  (International Dairy Journal)

巻: 47  ページ: 128-135  発行年: 2015年08月 
JST資料番号: W0531A  ISSN: 0958-6946  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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