文献
J-GLOBAL ID:201502212454195414
整理番号:15A0573174
食用淡水藍藻類アシツキNostoc verrucosum由来抗菌性組成成分としてのn-1脂肪酸の同定
Identification of the n-1 fatty acid as an antibacterial constituent from the edible freshwater cyanobacterium Nostoc verrucosum
著者 (4件):
OKU Naoya
(Toyama Prefectural Univ., Toyama, JPN)
,
YONEJIMA Kohsuke
(Toyama Prefectural Univ., Toyama, JPN)
,
SUGAWA Takao
(Toyama Sci. Museum, Toyama, JPN)
,
IGARASHI Yasuhiro
(Toyama Prefectural Univ., Toyama, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
78
号:
7
ページ:
1147-1150
発行年:
2014年07月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)