文献
J-GLOBAL ID:201502212546239877
整理番号:15A0904501
高いカプロン酸エチル産生能力および正常なチェックポイントの完全性を有する自然発生的なセルレニン耐性清酒酵母の単離
Isolation of a spontaneous cerulenin-resistant sake yeast with both high ethyl caproate-producing ability and normal checkpoint integrity
著者 (13件):
TAMURA Hiroyasu
(Asahi Sake Brewing Co., Ltd., Nagaoka, JPN)
,
TAMURA Hiroyasu
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
OKADA Hiroki
(Univ. Tokyo, Kashiwa, JPN)
,
KUME Kazunori
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
KOYANO Takayuki
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
GOSHIMA Tetsuya
(National Res. Inst. Brewing, Higashi-Hiroshima, JPN)
,
NAKAMURA Ryo
(Asahi Sake Brewing Co., Ltd., Nagaoka, JPN)
,
AKAO Takeshi
(National Res. Inst. Brewing, Higashi-Hiroshima, JPN)
,
SHIMOI Hitoshi
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
,
MIZUNUMA Masaki
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
OHYA Yoshikazu
(Univ. Tokyo, Kashiwa, JPN)
,
HIRATA Dai
(Asahi Sake Brewing Co., Ltd., Nagaoka, JPN)
,
HIRATA Dai
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
79
号:
7
ページ:
1191-1199
発行年:
2015年07月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)