文献
J-GLOBAL ID:201502213068467695
整理番号:15A0837932
食品における牛乳及び卵アレルゲンの免疫化学検出に及ぼす照射及び熱処理の影響
Impact of irradiation and thermal processing on the immunochemical detection of milk and egg allergens in foods
著者 (2件):
GOMAA Ahmed
(Food Res. Dev. Center, Agriculture and Agri-Food Canada, 3600 Casavant Boul. West, Saint-Hyacinthe, Quebec J2S 8E3, CAN)
,
BOYE Joyce
(Food Res. Dev. Center, Agriculture and Agri-Food Canada, 3600 Casavant Boul. West, Saint-Hyacinthe, Quebec J2S 8E3, CAN)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
74
ページ:
275-283
発行年:
2015年08月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)