文献
J-GLOBAL ID:201502213341936920
整理番号:15A1172017
β-グルカンとBacillus coagulans GBI-30,6086を加えたフェノール酸を天然強化した新しい機能性パスタの栄養プロフィールと調理品質
Nutritional profile and cooking quality of a new functional pasta naturally enriched in phenolic acids, added with β-glucan and Bacillus coagulans GBI-30, 6086
著者 (6件):
FARES Clara
(Consiglio per la ricerca in agricoltura e l’analisi dell’economia agraria (CRA), Centro di Ricerca per la ...)
,
MENGA Valeria
(Consiglio per la ricerca in agricoltura e l’analisi dell’economia agraria (CRA), Centro di Ricerca per la ...)
,
MARTINA Alessia
(Dep. of Biotechnology, Univ. of Verona, Strada le Grazie 15, 37134, Verona, ITA)
,
PELLEGRINI Nicoletta
(Dep. of Food Sci., Univ. of Parma, Parco Area delle Scienze 95/A, 43124, Parma, ITA)
,
SCAZZINA Francesca
(Dep. of Food Sci., Univ. of Parma, Parco Area delle Scienze 95/A, 43124, Parma, ITA)
,
TORRIANI Sandra
(Dep. of Biotechnology, Univ. of Verona, Strada le Grazie 15, 37134, Verona, ITA)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
65
ページ:
260-266
発行年:
2015年09月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)