文献
J-GLOBAL ID:201502213504121030
整理番号:15A0247783
脱脂ゴマ種子粉由来水溶性抽出物はin vitroで酸化防止活性を示す
Water-soluble extracts from defatted sesame seed flour show antioxidant activity in vitro
著者 (4件):
BEN Othman Sana
(United Graduate School of Agricultural Sci., Gifu Univ., 1-1 Yanagido, Gifu, Gifu 501-1193, JPN)
,
KATSUNO Nakako
(Shinsei Co. Ltd., 29 Katabashinmachi, Kitanagoya, Aichi 481-8526, JPN)
,
KANAMARU Yoshihiro
(United Graduate School of Agricultural Sci., Gifu Univ., 1-1 Yanagido, Gifu, Gifu 501-1193, JPN)
,
YABE Tomio
(United Graduate School of Agricultural Sci., Gifu Univ., 1-1 Yanagido, Gifu, Gifu 501-1193, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
175
ページ:
306-314
発行年:
2015年05月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)