文献
J-GLOBAL ID:201502213726730086
整理番号:15A0455377
精密濾過:制限フラックスと4-mmチャネルのセラミック精密濾過膜での乳清蛋白質の除去に及ぼす保持液蛋白質濃度の影響
Microfiltration: Effect of retentate protein concentration on limiting flux and serum protein removal with 4-mm-channel ceramic microfiltration membranes 1
著者 (3件):
HURT E.E.
(Northeast Dairy Foods Res. Center, Dep. of Food Sci., Cornell Univ., Ithaca, NY 14853)
,
ADAMS M.C.
(Northeast Dairy Foods Res. Center, Dep. of Food Sci., Cornell Univ., Ithaca, NY 14853)
,
BARBANO D.M.
(Northeast Dairy Foods Res. Center, Dep. of Food Sci., Cornell Univ., Ithaca, NY 14853)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
98
号:
4
ページ:
2234-2244
発行年:
2015年04月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)