文献
J-GLOBAL ID:201502213813045438
整理番号:15A0518775
豆挽き程度と抽出時間に応じたエスプレッソコーヒーの芳香プロファイルの変化:電子鼻システムによる研究
Changes in the Aromatic Profile of Espresso Coffee as a Function of the Grinding Grade and Extraction Time: A Study by the Electronic Nose System
著者 (5件):
SEVERINI C.
(Univ. Foggia, Foggia, ITA)
,
RICCI I.
(Univ. Foggia, Foggia, ITA)
,
MARONE M.
(Univ. Foggia, Foggia, ITA)
,
DEROSSI A.
(Univ. Foggia, Foggia, ITA)
,
DE PILLI T.
(Univ. Foggia, Foggia, ITA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
63
号:
8
ページ:
2321-2327
発行年:
2015年03月04日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)