文献
J-GLOBAL ID:201502213888556471
整理番号:15A1267516
ナノ構造にした小麦グリアジンの分子集合体:蒸留水中で幅広い濃度範囲のグリアジンの小-角X-線散乱研究
Molecular Assembly of Wheat Gliadins into Nanostructures: A Small-Angle X-ray Scattering Study of Gliadins in Distilled Water over a Wide Concentration Range
著者 (10件):
SATO Nobuhiro
(Kyoto Univ., Osaka, JPN)
,
MATSUMIYA Aoi
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
HIGASHINO Yuki
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
FUNAKI Satoshi
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KITAO Yuki
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
OBA Yojiro
(Kyoto Univ., Osaka, JPN)
,
INOUE Rintaro
(Kyoto Univ., Osaka, JPN)
,
ARISAKA Fumio
(Nihon Univ., Fujisawa, JPN)
,
SUGIYAMA Masaaki
(Kyoto Univ., Osaka, JPN)
,
URADE Reiko
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
63
号:
39
ページ:
8715-8721
発行年:
2015年10月07日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)